PARKEREN

Hotel old dutch

AUTO

Bij Hotel Old Dutch leggen we u niet alleen graag in de watten maar vinden we het ook belangrijk dat uw auto, motor of fiets veilig én overdekt geparkeerd staat. Dit kan op één van de parkeerplaatsen op ongeveer 100 meter afstand van het hotel. Het tarief bedraagt €12,50 per dag tot check out. 

U kunt een parkeerplaats vooraf reserveren of bij aankomst naar de beschikbaarheid vragen. De garage sleutel dient u bij de receptie op te halen voordat u gaat parkeren. Het gebruik van de overdekte parkeergarage is geheel voor eigen risico.

U bent niet de enige die oplaadt tijdens een bezoek aan Hotel Old Dutch. 
U kunt namelijk ook uw auto opladen aan een Tesla Charger. Een publiek oplaadpunt voor alle andere elektrische auto’s vindt u op 150 meter afstand van het hotel.

Wanneer u wilt parkeren in de straat van het hotel, dan kan dit ook. Dit is betaald
parkeren op maandag t/m zaterdag, van 09:00 tot 18:30 uur en op vrijdag tot 21:00 uur i.v.m. koopavond.

Het uurtarief is € 2,00 of een dagkaart voor € 9,00 , te verkrijgen bij de automaat naast het hotel. Uiteraard is mobiel parkeren ook mogelijk (zone 4602).

Op zondag is het gratis parkeren in Bergen op Zoom m.u.v. parkeergarages.

fiets

Hoe kunt u  een betere indruk van onze schitterende omgeving opdoen dan per fiets?
Laat u verrassen door verschillende en afwisselende fietsroutes langs natuurschoon, water en historische monumenten. 

Neem bijvoorbeeld de fietsroute “Rondje Bergen op Zoom”; deze neemt u mee langs verschillende hoogtepunten van Bergen op Zoom en omgeving. U vertrekt vanuit de oude binnenstad met haar vele monumenten en restanten van oude vestingwerken. De route loopt verder langs landgoederen van allure namelijk Lievensberg en Mattemburgh. 

Of maak het “Rondje West-Brabant” van de Zuiderwaterlinie. Deze is inmiddels zeer populair onder de fietsers en kan als Arrangement worden geboekt.
Kijk hiervoor op zuiderwaterlinie.nl

Door naar de Brabantse Wal bij bezoekerscentra, Natuurpodium en de Kraaijenberg. Een van de grootste wetlandgebieden van Nederland, het Markiezaatsmeer, levert prachtige vergezichten op. 

Bij onze receptie liggen nog vele andere inspirerende routes, ieder met haar eigen hoogtepunten.

Stalling

Wij begrijpen dat iedereen zuinig is op zijn/haar spullen, zeker fietsen!
Daarvoor bieden wij alle fietsers een droge en afgesloten stalling aan bij het hotel. Vraagt u bij aankomst gerust hoe deze te bereiken is (inpandig) 

Ook kunnen alle E-bikes hier kosteloos 24/7 worden opgeladen.

Waarom Hotel Old Dutch Bergen op Zoom?

In 2022 zijn onze laatste kamers ook volledig gerenoveerd; van vloerbedekking tot vitrage en alles hier tussen is vervangen door vernieuwd comfort met de finesse van nu. Door gebruik te maken van een LED TV en verlichting wordt er bovendien sfeervol bijgedragen aan duurzame energie. Ook onze, in 2022 nieuw geplaatste, zonnepanelen dragen hun steentje bij aan onze visie op verantwoord ondernemen. Om het slaapcomfort naar een hoger niveau te tillen hebben wij onlangs alle boxsprings incl. matrassen vervangen en de reacties zijn geweldig!

Het hotel beschikt over dertien smaakvol ingerichte en rookvrije kamers. Alle voorzien van o.a. een eigen bureau, toilet, douche, flat screen tv en minibar.
Heeft u bij het reserveren een voorkeur voor onze eerste- of tweede verdieping dan houden wij hier uiteraard zo goed mogelijk rekening mee. Tevens kunt u als gast in het gehele hotel gratis gebruik maken van het zeer snelle WIFI netwerk (60Mb/s).
In onze gezellige ontbijtzaal kunt u 24/7 à volonté genieten van een heerlijke koffie
(variant) of thee. Van hier uit kijkt u over de indrukwekkende panden van de historische Stationsstraat welke allen gebouwd zijn rond 1883.
U kunt van 16:00 tot 21:30 uur inchecken; op de dag van vertrek kunt u tot 10:30 uur gebruik maken van uw kamer en de daarbij behorende faciliteiten.

Alle kamerprijzen zijn inclusief 9% BTW, exclusief toeslagen.

Onze kamers

De kamers van Hotel Old Dutch 

Contactgegevens

Previous slide
Next slide

Centrum Bergen op Zoom

Vanaf 
€79
1 nacht
1 persoon

Previous slide
Next slide

Centrum Bergen op Zoom

Vanaf 
€109
1 nacht
2 persoon

Previous slide
Next slide

Centrum Bergen op Zoom

Vanaf 
€109
1 nacht
2 persoon