WIST U DAT?

Hotel old dutch

  • Hotel Old Dutch in samenwerking met zijn gasten een mooi geldbedrag bij elkaar heeft gespaard voor de actie War Child en deze cheque persoonlijk is overhandigd door Jeroen aan Radio 538.
  • Wij in 2015 gestart zijn met de renovatie en restauratie van het hotel.
  • Dat na de gevel en kamers wij ook de receptie en de ontbijtzaal op de schop hebben genomen.
  • Anno 2019 alle kamers weer als nieuw zijn met nieuw meubilair, tapijt, gordijnen etc.
  • Wij met trots kunnen melden dat op 15 juni 2022 Hotel Old Dutch NEGENTIEN jaar bestaat.
  • Team Old Dutch lid is van Ondernemersvereniging “Brabantse Wal”? Dit voor u betekent dat wij u o.a. kennis kunnen laten maken met authentieke Brabantse streekproducten?
  • Wij “Vriend van” pop-podium Gebouw-T zijn? Op vertoon van een ticket ontvangt u hiermee 10% korting!

Waarom Hotel Old Dutch Bergen op Zoom?

In 2022 zijn onze laatste kamers ook volledig gerenoveerd; van vloerbedekking tot vitrage en alles hier tussen is vervangen door vernieuwd comfort met de finesse van nu. Door gebruik te maken van LED t.v.’s en verlichting wordt er bovendien sfeervol bijgedragen aan duurzame energie. Ook onze, in 2022 nieuw geplaatste zonnepanelen dragen hun steentje bij aan onze visie op verantwoord ondernemen. Om het slaapcomfort naar een hoger niveau te tillen hebben wij onlangs alle boxsprings incl. matrassen vervangen en de reacties zijn geweldig!

Het hotel beschikt over dertien smaakvol ingerichte en rookvrije kamers. Alle voorzien van o.a. een eigen bureau, toilet, douche, flat screen tv en minibar.
Heeft u bij het reserveren een voorkeur voor onze eerste- of tweede verdieping dan houden wij hier uiteraard zo goed mogelijk rekening mee. Tevens kunt U als gast in het gehele hotel gratis gebruik maken van het zeer snelle WIFI netwerk (60Mb/s).
In onze gezellige ontbijtzaal kunt u 24/7 à volonté genieten van een heerlijke koffie
(variant) of thee. Van hier uit kijkt u over de indrukwekkende panden van de historische Stationsstraat welke allen gebouwd zijn rond 1883.
U kunt van 16:00 tot 21:30 uur inchecken; op de dag van vertrek kunt u tot 10:30 uur gebruik maken van uw kamer en de daarbij behorende faciliteiten.

Alle kamerprijzen zijn inclusief 9% BTW, exclusief toeslagen.

Onze kamers

De kamers van Hotel Old Dutch 

Contactgegevens

Previous slide
Next slide

Centrum Bergen op Zoom

Vanaf 
€79
1 nacht
1 persoon

Previous slide
Next slide

Centrum Bergen op Zoom

Vanaf 
€109
1 nacht
2 persoon

Previous slide
Next slide

Centrum Bergen op Zoom

Vanaf 
€109
1 nacht
2 persoon