ONS HOTEL

Hotel old dutch

Ruim 20 jaar geleden hebben wij de deuren van Hotel Old Dutch geopend met een duidelijk beeld voor ogen.

Onze visie was – en is nog steeds het bieden van een plek waar gasten zich niet alleen welkom maar zelfs thuis zouden voelen. Een sociale omgeving met persoonlijke aandacht voor de gast en oog voor de individuele behoefte.

Onze persoonlijke normen en waarden aangevuld met de hospitality die u van een Hotel verwachten mag. Of het nu gaat om hulp bij het kiezen van een uitstapje in Bergen op Zoom, het verzorgen van een wake up call of het geven van een lift naar het door u gekozen restaurant; bij Hotel Old Dutch zit het bieden van de ultieme service in ons DNA.

In ons gezellige familiehotel bieden we moderne kamers tegen een gunstig tarief.

De kamers zijn zowel voor de toeristische – als zakelijke gast van alle gemakken voorzien.

Waarom Hotel Old Dutch Bergen op Zoom?

In 2022 zijn onze laatste kamers ook volledig gerenoveerd; van vloerbedekking tot vitrage en alles hier tussen is vervangen door vernieuwd comfort met de finesse van nu. Door gebruik te maken van een LED TV en verlichting wordt er bovendien sfeervol bijgedragen aan duurzame energie. Ook onze, in 2022 nieuw geplaatste, zonnepanelen dragen hun steentje bij aan onze visie op verantwoord ondernemen. Om het slaapcomfort naar een hoger niveau te tillen hebben wij onlangs alle boxsprings incl. matrassen vervangen en de reacties zijn geweldig!

Het hotel beschikt over dertien smaakvol ingerichte en rookvrije kamers. Alle voorzien van o.a. een eigen bureau, toilet, douche, flat screen tv en minibar.
Heeft u bij het reserveren een voorkeur voor onze eerste- of tweede verdieping dan houden wij hier uiteraard zo goed mogelijk rekening mee. Tevens kunt u als gast in het gehele hotel gratis gebruik maken van het zeer snelle WIFI netwerk (60Mb/s).
In onze gezellige ontbijtzaal kunt u 24/7 à volonté genieten van een heerlijke koffie
(variant) of thee. Van hier uit kijkt u over de indrukwekkende panden van de historische Stationsstraat welke allen gebouwd zijn rond 1883.
U kunt van 16:00 tot 21:30 uur inchecken; op de dag van vertrek kunt u tot 10:30 uur gebruik maken van uw kamer en de daarbij behorende faciliteiten.

Alle kamerprijzen zijn inclusief 9% BTW, exclusief toeslagen.

Onze kamers

De kamers van Hotel Old Dutch 

Contactgegevens

Previous
Next

Centrum Bergen op Zoom

Vanaf 
€79
1 nacht
1 persoon

Previous
Next

Centrum Bergen op Zoom

Vanaf 
€109
1 nacht
2 persoon

Previous
Next

Centrum Bergen op Zoom

Vanaf 
€109
1 nacht
2 persoon