OMGEVING

Hotel old dutch

Hotel Old Dutch ligt op steenworp afstand van het historische stadscentrum van Bergen op Zoom. Prachtige gebouwen zijn hier bewaard gebleven zoals de Gevangenpoort, het Stadhuis en het Ravelijn.

Dit laatste monument is onderdeel geweest van de Bergse vesting.

Ook is er de mogelijkheid om per fiets en/of Twizy de directe omgeving van Bergen op Zoom te verkennen. De Brabantse wal met o.a. Fort Roovere, de Natuurpoort of de Bergse Heide zijn zeker aanraders.

Daarnaast is Bergen op Zoom ook zeer centraal gelegen om een uitstapje naar een andere stad te maken. Shoppingcenter de Rosada in Roosendaal ligt op 15 minuten afstand van het hotel.

De Brabantse stad Breda alsook het centrum van de Belgische stad Antwerpen zijn beide  binnen een half uurtje te bereiken.

Klik hier voor meer informatie en beleef Bergen op Zoom.

Waarom Hotel Old Dutch Bergen op Zoom?

In 2022 zijn onze laatste kamers ook volledig gerenoveerd; van vloerbedekking tot vitrage en alles hier tussen is vervangen door vernieuwd comfort met de finesse van nu. Door gebruik te maken van een LED TV en verlichting wordt er bovendien sfeervol bijgedragen aan duurzame energie. Ook onze, in 2022 nieuw geplaatste, zonnepanelen dragen hun steentje bij aan onze visie op verantwoord ondernemen. Om het slaapcomfort naar een hoger niveau te tillen hebben wij onlangs alle boxsprings incl. matrassen vervangen en de reacties zijn geweldig!

Het hotel beschikt over dertien smaakvol ingerichte en rookvrije kamers. Allemaal voorzien van o.a. een eigen bureau, toilet, douche, flat screen tv en minibar.
Heeft u bij het reserveren een voorkeur voor onze eerste- of tweede verdieping dan houden wij hier uiteraard zo goed mogelijk rekening mee. Tevens kunt u als gast in het gehele hotel gratis gebruik maken van het zeer snelle WIFI netwerk (60Mb/s).
In onze gezellige ontbijtzaal kunt u 24/7 à volonté genieten van een heerlijke koffie
(variant) of thee. Van hier uit kijkt u over de indrukwekkende panden van de historische Stationsstraat welke allen gebouwd zijn rond 1883.
U kunt van 16:00 tot 21:30 uur inchecken; op de dag van vertrek kunt u tot 10:30 uur gebruik maken van uw kamer en de daarbij behorende faciliteiten.

Alle kamerprijzen zijn inclusief 9% BTW, exclusief toeslagen.

Onze kamers

De kamers van Hotel Old Dutch 

Contactgegevens

Previous slide
Next slide

Centrum Bergen op Zoom

Vanaf 
€79
1 nacht
1 persoon

Previous slide
Next slide

Centrum Bergen op Zoom

Vanaf 
€109
1 nacht
2 persoon

Previous slide
Next slide

Centrum Bergen op Zoom

Vanaf 
€109
1 nacht
2 persoon