Veel gestelde vragen

Hotel old dutch

Nog beter zelfs! Reserveringen en/of wijzigingen zijn sneller te verwerken en vaak ook tegen betere voorwaarden. De tarieven op onze website zijn sowieso altijd voordeliger dan elders.

Vanaf 16:00 tot 21:30 uur kunt u inchecken.

Op de dag van vertrek kunt u tot 10:30 uur gebruik maken van uw kamer en de daarbij behorende faciliteiten.

Dit is geen enkel probleem. De kamers zijn pas vanaf 16:00 uur beschikbaar maar meldt u zich in dit geval bij onze intercom (digitaal ontvangst) dan kunt u alvast uw bagage in een daarvoor bestemde ruimte stallen.

Klik hier voor alle info over parkeren.

Onze kamers zijn verdeeld over 2 verdiepingen, er is helaas geen lift aanwezig. Heeft u zware bagage bij u? Dan brengen wij deze graag naar de kamer voor u.

Ons hotel beschikt over 13 kamers en 19 bedden. Wanneer de slaapbanken worden meegerekend kunnen wij plaats bieden aan 24 personen.

Geen probleem, met de kamersleutel die u bij check-in ontvangt heeft u 24/7 toegang tot ons hotel.

Wij begrijpen dat iedereen zuinig is op zijn/haar spullen, zeker fietsen!
Daarvoor bieden wij alle gasten een droge en afgesloten stalling aan in het hotel. Vraagt u bij aankomst gerust hoe deze te bereiken is. 

Ook kunnen alle E-bikes hier kosteloos worden opgeladen.

Nee hoor, beide worden bij onze receptie gratis verstrekt op aanvraag.
Uiteraard en geheel kosteloos voor al onze gasten.
Dan zorgen wij toch gewoon dat er een ontbijtpakket voor u klaar staan, geen enkel probleem. In onze lobby kunt u te allen tijde een gratis kopje koffie en/of thee verkrijgen, er zijn zelfs to go cups voor u beschikbaar.

Op aanvraag kan er een gratis babybedje op uw kamer geplaatst worden.

Ook is er de mogelijkheid om op aanvraag een extra bed te plaatsen op uw kamer; de kosten hiervan zijn €30 per nacht.

Waarom Hotel Old Dutch Bergen op Zoom?

In 2022 zijn onze laatste kamers ook volledig gerenoveerd; van vloerbedekking tot vitrage en alles hier tussen is vervangen door vernieuwd comfort met de finesse van nu. Door gebruik te maken van een LED TV en verlichting, wordt er bovendien sfeervol bijgedragen aan duurzame energie. Ook onze, in 2022 nieuw geplaatste, zonnepanelen dragen hun steentje bij aan onze visie op verantwoord ondernemen. Om het slaapcomfort naar een hoger niveau te tillen hebben wij onlangs alle boxsprings incl. matrassen vervangen en de reacties zijn geweldig!

Het hotel beschikt over dertien smaakvol ingerichte en rookvrije kamers. Allemaal voorzien van o.a. een eigen bureau, toilet, douche, flat screen tv en minibar.
Heeft u bij het reserveren een voorkeur voor onze eerste- of tweede verdieping dan houden wij hier uiteraard zo goed mogelijk rekening mee. Tevens kunt u als gast in het gehele hotel gratis gebruik maken van het zeer snelle WIFI netwerk (60Mb/s).
In onze gezellige ontbijtzaal kunt u 24/7 à volonté genieten van een heerlijke koffie
(variant) of thee. Van hier uit kijkt u over de indrukwekkende panden van de historische Stationsstraat welke allen gebouwd zijn rond 1883.
U kunt van 16:00 tot 21:30 uur inchecken; op de dag van vertrek kunt u tot 10:30 uur gebruik maken van uw kamer en de daarbij behorende faciliteiten.

Alle kamerprijzen zijn inclusief 9% BTW, exclusief toeslagen.

Onze kamers

De kamers van Hotel Old Dutch 

Contactgegevens

Previous slide
Next slide

Centrum Bergen op Zoom

Vanaf 
€79
1 nacht
1 persoon

Previous slide
Next slide

Centrum Bergen op Zoom

Vanaf 
€109
1 nacht
2 persoon

Previous slide
Next slide

Centrum Bergen op Zoom

Vanaf 
€109
1 nacht
2 persoon