ETEN & DRINKEN

Hotel old dutch

Wij vinden het belangrijk dat u als “logee” de dag ontspannen begint.

Daarom hebben we er bewust voor gekozen om elke ochtend onze gasten een uitgebreid ontbijtbuffet aan te bieden zonder extra kosten.

Wanneer u nog heerlijk ligt te slapen zorgen wij ervoor dat van maandag t/m vrijdag het ontbijt voor u klaar staat tussen 07:00-09:30 uur.
Op zaterdag en zondag is dit tussen 08:30-10:30 uur.

Ons Ontbijt

Terwijl de geur van versgemalen koffie de ontbijtruimte vult kunt u kiezen uit:

  • Dagelijks vers bruin en wit brood
  • Vers afgebakken luxe broodjes en croissants
  • Scrambled eggs, gekookte eieren en crispy uitgebakken spek
  • Diverse vlees – en kaassoorten en zoet beleg
  • Verschillende soorten Yoghurt, Vers fruit, Huisgemaakte Granola naar moeders recept
  • Ontbijtkoek en Ontbijtgranen
  • Melk en diverse vruchtendranken

Ook voor onze Glutevrije gasten hebben we volop keus, geeft u dit wel even door wanneer u incheckt zodat we hier extra rekening mee kunnen houden.

Mocht het voor u als gast wenselijk zijn om een ontbijtpakketje mee te nemen dan maken wij deze uiteraard heel graag voor u klaar.
Gaat u er een dagje op uit? Wij maken met liefde een lunchpakket voor u om mee te nemen. Voor €12,50 p.p. zorgen wij voor een goed gevulde lunchtas.

In de lobby van het hotel bevind zich tevens een “Honesty” minibar. Hier kunt u voordat u de stad ingaat of bij terug komst nog een frisje of alcoholische versnapering pakken.

In onze gezellige ontbijtzaal kunt u 24/7 à volonté genieten van heerlijke gratis koffie
(variant) of thee.

Waarom Hotel Old Dutch Bergen op Zoom?

In 2022 zijn onze laatste kamers ook volledig gerenoveerd; van vloerbedekking tot vitrage en alles hier tussen is vervangen door vernieuwd comfort met de finesse van nu. Door gebruik te maken van een LED TV en verlichting wordt er bovendien sfeervol bijgedragen aan duurzame energie. Ook onze, in 2022 nieuw geplaatste, zonnepanelen dragen hun steentje bij aan onze visie op verantwoord ondernemen. Om het slaapcomfort naar een hoger niveau te tillen hebben wij onlangs alle boxsprings incl. matrassen vervangen en de reacties zijn geweldig!

Het hotel beschikt over dertien smaakvol ingerichte en rookvrije kamers. Alle voorzien van o.a. een eigen bureau, toilet, douche, flat screen tv en minibar.
Heeft u bij het reserveren een voorkeur voor onze eerste- of tweede verdieping dan houden wij hier uiteraard zo goed mogelijk rekening mee. Tevens kunt u als gast in het gehele hotel gratis gebruik maken van het zeer snelle WIFI netwerk (60Mb/s).
In onze gezellige ontbijtzaal kunt u 24/7 à volonté genieten van een heerlijke koffie
(variant) of thee. Van hier uit kijkt u over de indrukwekkende panden van de historische Stationsstraat welke allen gebouwd zijn rond 1883.
U kunt van 16:00 tot 21:30 uur inchecken; op de dag van vertrek kunt u tot 10:30 uur gebruik maken van uw kamer en de daarbij behorende faciliteiten.

Alle kamerprijzen zijn inclusief 9% BTW, exclusief toeslagen.

Onze kamers

De kamers van Hotel Old Dutch

Contactgegevens

Previous slide
Next slide

Centrum Bergen op Zoom

Vanaf 
€93
1 nacht
1 persoon

Previous slide
Next slide

Centrum Bergen op Zoom

Vanaf 
€109
1 nacht
2 persoon

Previous slide
Next slide

Centrum Bergen op Zoom

Vanaf 
€109
1 nacht
2 persoon