Erop uit

Hotel old dutch

Renault Twizy rijden in Bergen op Zoom – Twizy Tours

Bergen op Zoom én de Brabantse Wal met al haar schoonheden op een unieke manier ontdekken?

Dat kan vanaf nu! Van smalle bosweggetjes, glooiende landschappen tot aan kennis maken met de bourgondische Bergse gastvrijheid. Dat kan allemaal met onze Renault Twizy Tour. Dit hippe en compacte autootje is 100% elektrisch en dus 100% duurzaam maar dan met 200% FUN gehalte!

Met mooi weer zoeft u lekker door o.a. bijzondere bostypen waardoor u helemaal in de omgeving opgaat en waarbij u de verschillende natuurgeuren bijna proeft. Met het panorama dak hoeft ook de medepassagier niets te missen van alles wat deze streek te bieden heeft.

Op verzoek kunnen de raampjes eruit gehaald worden, open maar toch beschut.
De Twizy biedt plek voor twee personen die niet naast maar achter elkaar zitten.
Hij is uiterst wendbaar en gemakkelijk te besturen door de automatische versnellingsbak. Eigenwijs zoals hij is, heeft u bekijks genoeg onderweg!

Bij vertrek is de Twizy geheel opgeladen en staat 180 minuten paraat, dus tijd genoeg om onderweg ook nog dat leuke winkeltje of horeca gelegenheid te bezoeken.
Een speciaal kiekje schieten? Tijd zat…

Het rijden van de Twizy is heel simpel maar u krijgt voor vertrek uiteraard een uitgebreide instructie om optimaal te genieten tijdens de rit. Daarnaast krijgt u een TomTom (GPS) mee met een vooraf ingestelde route zodat u voorbij de mooiste plekjes van de omgeving komt;

“Start” indrukken en Enjoy the ride…..

De Spelregels zijn net zo makkelijk:
 • Minimale leeftijd is 23 jaar.
 • U moet minimaal 3 jaar in het bezit van Rijbewijs B zijn.
 • De borg is €200,- en deze dient vooraf contant voldaan te zijn.
 • Start vanaf 12:00 uur.
 • Mogelijk van 1 april t/m 1 november (in overleg kan dit afwijken).
 • Reservering via info@twizytours.nl , nadat u een bevestiging van ons hebt ontvangen staat de Twizy voor u gereserveerd.


Twizzy Tour Deal (voorwaarden bij receptie te verkrijgen)

Deze bestaat uit:

 • Uitleg – de do’s en dont’s
 • TomTom met route
 • 100% opgeladen accu
 • Attractiekaart met bezienswaardigheden
 • 180 minuten genieten

 

Graag tot ziens bij Hotel Old Dutch!

Bij het huren van onze Twizy zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. 

Fietsverhuur

Geen E-bike bij u? Geen probleem!

Wij kunnen deze extern voor u reserveren zodat alles hier klaar staat op de dag dat u wenst. Wel vragen wij u dit tijdig voor aankomst aan ons door te geven om teleurstelling te voorkomen.

Liever een gewone fiets? Deze zijn via de app Hopperpoint (Bravofietsen) naast het hotel, te huren.

Waarom Hotel Old Dutch Bergen op Zoom?

In 2022 zijn onze laatste kamers ook volledig gerenoveerd; van vloerbedekking tot vitrage en alles hier tussen is vervangen door vernieuwd comfort met de finesse van nu. Door gebruik te maken van een LED TV en verlichting wordt er bovendien sfeervol bijgedragen aan duurzame energie. Ook onze, in 2022 nieuw geplaatste, zonnepanelen dragen hun steentje bij aan onze visie op verantwoord ondernemen. Om het slaapcomfort naar een hoger niveau te tillen hebben wij onlangs alle boxsprings incl. matrassen vervangen en de reacties zijn geweldig!

Het hotel beschikt over dertien smaakvol ingerichte en rookvrije kamers. Allemaal voorzien van o.a. een eigen bureau, toilet, douche, flat screen tv en minibar.
Heeft u bij het reserveren een voorkeur voor onze eerste- of tweede verdieping dan houden wij hier uiteraard zo goed mogelijk rekening mee. Tevens kunt u als gast in het gehele hotel gratis gebruik maken van het zeer snelle WIFI netwerk (60Mb/s).
In onze gezellige ontbijtzaal kunt u 24/7 à volonté genieten van een heerlijke koffie
(variant) of thee. Van hier uit kijkt u over de indrukwekkende panden van de historische Stationsstraat welke allen gebouwd zijn rond 1883.
U kunt van 16:00 tot 21:30 uur inchecken; op de dag van vertrek kunt u tot 10:30 uur gebruik maken van uw kamer en de daarbij behorende faciliteiten.

Alle kamerprijzen zijn inclusief 9% BTW, exclusief toeslagen.

Onze kamers

De kamers van Hotel Old Dutch 

Contactgegevens

Previous
Next

Centrum Bergen op Zoom

Vanaf 
€79
1 nacht
1 persoon

Previous
Next

Centrum Bergen op Zoom

Vanaf 
€109
1 nacht
2 persoon

Previous
Next

Centrum Bergen op Zoom

Vanaf 
€109
1 nacht
2 persoon